Victor Buyck blog

Blog Posts
IMG_20191122_211410_resized_20191125_035031611  

Victor Buyck quizt for VZW De Creatieve Stem

27 November on Organisation, People, Sustainability  

Afgelopen vrijdag vond de 2de editie van Quiz4Life plaats. Een initiatief vanuit onze projectleiding- en salesafdeling ten voordele van vzw De creatieve stem, in het kader van Music For Life. Meer dan 30 enthousiastelingen toonden zich bereid om na een stevige werkweek toch nog even het brein te pijnigen tijdens 8 rondes op het scherpst van de snee. Net zoals vorig jaar werd ook in elke ronde de kennis van ons bedrijf getest en die bleek meer dan in orde bij de meeste teams, gelukkig maar!

De teams konden de meeste rondes vlot beantwoorden , al hoorden de quizmaster en juryleden het meeste gezucht bij de raadselronde. Onze projectingenieurs hadden duidelijk al een week hard gerekend, want het rekenraadsel bleek voor velen het raadsel van de week teveel. Opvallend: de financiële afdeling scoorde hier wel het juiste antwoord, chapeau!

Je komt nog meer dingen te weten tijdens zo’n quizavond: zo blijkt Danzel, het juiste antwoord op de vraag “van wie is de dancehit ‘Pump it Up’ uit 2004?”, zomaar eventjes de buurman te zijn van onze projectleidster Ann. Verder toont de nieuwe projectleider Simon zich wel erg ambitieus, want zijn team kaapte de overwinning weg voor de neus van zijn medeprojectleiders en winnaars van vorig jaar. Dat hadden ze duidelijk niet verwacht, bravo Simon!

Speciale vermelding ook voor het team “FC Bumar” dat speciaal voor deze gelegenheid vanuit Wondelgem was afgezakt voor deze quiz en bovendien zeer sterk voor de dag kwam.

Samengevat was het een zeer geslaagde avond waarbij alle ploegen minimaal 60% scoorden en waarbij vooral een mooi bedrag bijeen werd geraapt voor het goede doel, op naar editie 3!