Victor Buyck blog

Blog Posts
Victor Buyck Groepsfoto  

Victor Buyck loopt voor het goede doel!

30 October on Organisation, People, Sustainability   Tags: , , , , ,

Gent, België - In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel hebben een 30-tal medewerkers van Victor Buyck zondag 27 oktober 2019 5 kilometer gelopen voor het goede doel.

Het goede doel dat we op deze manier steunen is "De Kleine Held vzw", een organisatie die ons bijzonder nauw aan het hart ligt, aangezien deze opgestart is door één van onze collega's. De Kleine Held zet zich in voor de ondersteuning van prematuren en hun ouders door het voorzien van een pakket met o.a. kleertjes en een dekentje voor de prematuren, maar ook door ondersteuning te bieden aan de ouders in deze moeilijke periode. Dit pakket en deze dienst is volledig gratis, het spreekt dus voor zich dat De Kleine Held alle hulp meer dan goed kan gebruiken!
Het prachtige verhaal van deze vzw - en manieren om hen ook te steunen - vind je op hun website: https://kleineheld.be

Deze eerste actie voor De Kleine Held smaakte alvast naar meer en heeft al ruim 500 euro opgehaald. Hiermee kan De Kleine Held meer dan 10 gezinnen ondersteunen. Bedankt aan alle deelnemers, supporters, sympathisanten!