Victor Buyck blog

Blog Posts
Warmste week bij Victor Buyck  

Victor Buyck krijgt het warm!

21 December on Organisation, People, Sustainability  

Victor Buyck heeft via de werkgroep Jobfit begin december de actie ‘Soep met Babbeltjes’ georganiseerd. De vertrouwenspersonen stonden ter beschikking en gaven graag een woordje uitleg over de actie ‘Fit in je Hoofd’. Tijdens een gezellige babbel konden de werknemers genieten van een kom lekkere gezonde streekeigen soep, mét balletjes. Daar kreeg iedereen het warm van!

Het bedrijf had zich tevens geëngageerd om deel te nemen aan de Warmste Week van Music for Life. Via een drietal acties (Car Free Day, Warmste Quiz en Sneukelwandeltocht) hebben 190 werknemers hun steentje bijgedragen aan de goede doelen Licht voor de Wereld, Kom op tegen Kanker en het Berrefonds. In totaal werd, met bijkomende sponsoring vanuit het bedrijf, 2.396 euro bijeengesprokkeld. Daar kreeg iedereen het warm van!

       

Dat bedrag is op 20 december in Puyenbroeck overhandigd. Dank aan de talrijke vrijwilligers die deze acties mogelijk gemaakt hebben en zo van Victor Buyck een warmere firma hebben gemaakt!

We wensen iedereen warme feesten toe!