Victor Buyck blog

Blog Posts
Victor Buyck Steel Construction is op vandaag een hartveilig bedrijf.  

Victor Buyck Steel Construction is op vandaag een hartveilig bedrijf.

26 June on Organisation, People  

Na een grondige algemene risicoanalyse en onderzoek door de Health en Safety Manager in samenwerking met het managementteam, is besloten om een aantal Automatische defibrillatoren aan te kopen voor alle sites.

Dit betekent een zeer grote meerwaarde voor het welzijn voor de medewerkers, bezoekers en hun omgeving. Bij de voltallige directie was hier zeer snel een consensus over om deze aankopen te doen gekoppeld, aan een extra opleiding rond het gebruik en de werking van de Automatische defibrillator.

Victor Buyck wil de overlevingskans van een collega , bezoeker en buurtbewoner vergroten bij een hartstilstand en wil de eerste hulp capaciteiten van de medewerkers en de bevolking uitbreiden. Voor de site Eeklo werden twee AED toestellen aangekocht en voor de site Wondelgem één.

Ook zijn reeds investeringen bezig voor een aantal werven uit te rusten met deze toestellen.

De bedoeling is zoveel mogelijk mensen te informeren en op te leiden in de reanimatie en het gebruik van de AED.