Victor Buyck blog

Blog Posts
 

De managementdag van 17 en 18 juni 2016

29 June on People  

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2016 vond onze dertiende managementdag voor leidinggevenden plaats, ditmaal met als centraal thema: PANTAI REI. Om 5.15 uur werden we verwacht op de carpoolparking te Merelbeke, waar de bus ons naar een onbekende bestemming zou brengen. Na twee uurtjes rijden kwamen we aan in de mooie volle natuur van Jupille. Er stond ons een stevig ontbijt te wachten met alles erop en eraan, want ook dit jaar zal het nodig zijn!

Om 8 uur gingen de ochtendactiviteiten van start. We gingen dieper in op hoe organisaties zich doorheen de jaren ontwikkelen. Ook de link naar de ontwikkeling van Victor Buyck werd gemaakt. Hiervoor gingen we dieper in op de resultaten van de enquête van december 2015. Nadien namen een aantal Victor Buyck ambassadeurs het woord. Ze verduidelijkten  de met een acroniem gevormde speerpunten, namelijk ‘CREDO’:

  • Contract + draagwijdte kennen
  • Collectieve Resultaten
  • Eerste keer juist doen van alle activiteiten
  • Discipline en rigueur
  • Kort Op de bal spelen